HCA Mimarlık olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyor. Çoğu web sitesinde olduğu gibi, www.hca.com.tr (“Site”) olarak anılacaktır; ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, site içinde analitik faaliyetler gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını takip etmek, geçici işlemler için, kısa verileri tutmak amacıyla şifrelenmiş Çerezler kullanılmaktadır.

işbu Çerez Politakası www.hca.com.tr Gizlilik Politikasının ayrılmaz bir parçasıdır.

Çerez Politikası ilkeleri Nelerdir?, iş bu Çerez Politikasını sitede hangi Çerezlerin kullanıldığını ve kullanıcıların bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır. HCA Mimarlık tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi için HCA Mimarlık Gizlilik Politikasını incelemenizi tavsiye ederiz.

Çerez (“Cookie”) Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler. Çerezler konusunda daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Neden Çerezler Kullanılmaktadır?

Web sitesinde, çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

sitemizi analiz etmek ve sitemizim performansını arttırmak. Örneğin, site üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, sitemizi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.

sitemizin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, sitemiz üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, sitemizi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?

HCA Mimarlık, kullanıcıların kendilerine ait kişisel veriler üzerindeki tercihlerini kullanabilmelerini son derece önemsemektedir. Bununla birlikte, Site’nin çalışması için zorunlu olan bazı Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olmamaktadır. Ayrıca bazı Çerezlerin kapatılması halinde Site’nin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatma isteriz.

Sitemizde kullanılan Çerezlere dair tercihlerin ne şekilde yönetebileceğine dair bilgiler aşağıdaki gibidir:

Hangi Haklara Sahipsiniz?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, HCA Mimarlık’a başvurarak, kendileriyle ilgili,

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında HCA Mimarlık tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin işlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politikada belirtilen yöntemlerle iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, HCA Mimarlık, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Gizlilik Politikasında ki Değişiklikler

HCA Mimarlık, Gizlilik Politikası (“Politika”) ile kullanıcılarına Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedeflemiştir. Bu bakımdan, sitemizde yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Site’nin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Kullanıcıların Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

HCA Mimarlık, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika sitemizde yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Arama Yap

Aramak istediğiniz kelimeyi yazın veya alternatifleri değerlendirin.

Popüler Aramalar