1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Ofis Tasarım Trendleri
  4. Ofislerde Yeni Trend
Geri Dön

Ofislerde Yeni Trend, ofislerde mobilya seçimi, ofislerde duvar dekorasyonu, ofislerde masa, sandalye ve canlı bitki kullanımı.

Ofislerde Yeni Trend
Ofislerde Yeni Trend

Dekorasyonu zor olan alanlardan biri de ofislerdir. Ofis dekorasyonu yapılırken her şey uyum içinde olmalıdır. Kullanılan aksesuarlardan büyük eşyalara kadar tüm ürünlere özen gösterilmelidir.

Ayrıca seçim yapılırken renklere dikkat edilmeli ve geçişlerin orantısı sağlanmalıdır. Ofislerde tasarım trendleri tamamen profesyonellik isteyen bir konu olduğu için, mimarlık hizmeti alınması şarttır.

Kapı, pencere, sandalye, masa, dolap gibi detaylar, uzman bir kişinin fikirlerine emanet edilmelidir. Ofislerin hem şık hem de çalışma verimliliği açısından konforlu olması şarttır.

Tüm ofis dekorasyonlarında öncelik rahatlığa önem verilir. İlgi çekici bir ortama ve pozitif çalışanlara sahip olmak, iyi bir hizmet ile zor değildir.

Ofisler, evlere göre daha zor dekore edilir. Ev de her alanın kullanım amacı farklıdır ve uyum olması şart değildir. Ofis ortamı tamamen uyum ve ahenk içinde olmalıdır.

Ofislerde Mobilya Seçimi
Ofislerde Mobilya Seçimi

İlk olarak bir tarz belirlenmeli, buna göre eşya seçimi yapılmalıdır. Ofis eşyaları çeşitlilik yönünden zengindir. Bazı eşyalar standart iken bazıları dekorasyonu tamamlamak için eklenir. İyi bir mimari hizmet alınarak tüm detaylar belirlenir.

Bu konuda firmamızdan destek alabilir, ofisinizi profesyonel olarak dekore ettirebilirsiniz.

Masa ve sandalye sayısı, bekleme salonları, lavabolar ya da çalışanların alanları, bir iç mimar tarafından belirlenir ise, konforlu bir ortam oluşabilir. Bu herhangi birinin yapabileceği bir dekorasyon değildir. Mimarlar tarafından tasarlanır.

Ofis dekorasyonu yapılırken bazı ince noktalara dikkat etmek gerekir. Çalışanlar ile yönetici odalarının konsepti farklı olmalıdır. Yani daha ahenkli olabilir. O çizgiyi yakalamak son derece önemlidir. Gelen müşterilerde iyi bir izlenim bırakması için, ofis düzenine mümkün olduğunca özen gösterilmeli ve şansa bırakılmamalıdır. Ofis Tasarımları, temel eşyaların dışında ince detaylar isteyen bir iştir.

Ofislerde Mobilya Seçimi;

Ofis dekorasyonu yapılırken en temel eşyalardan biri mobilyalardır. Mobilya belirlendikten sonra, diğer aksesuarların seçimi daha kolay olur. Mümkün olduğunca kalabalıktan kaçınılmalı çok fazla eşya kullanılmamalıdır. Bu göz yorucu olur.

Mobilya seçimi trend modellerden yapılmalı ve renk seçimine dikkat edilmelidir. Az eşya ve sadelik her zaman daha modern bir hava oluşturur.

Ofislerde Duvar Dekorasyonu;

Günümüzde eşyalar kadar duvar dekorasyonları da önemli bir hale gelmiştir. Her zaman ilk dikkat çeken yerlerden birisidir. Koyu ve kasavetli renklerden uzak durulmalı, ferah renkler tercih edilmelidir. Ofisin konseptine göre duvar kağıtları kullanılabilir. Son yıllarda ön plana çıkan 3D duvar kağıtları göz alıcı olabilir.

Ofislerde Masa ve Sandalye Seçimi;

Ofislerin olmazsa olmazı masa ve sandalyelerdir. Değişik formlarda ve modellerde satılır. Ofisin en büyük tamamlayıcı ürünleridir. Tasarım masa ve sandalyeler şık bir hava yaratır. Seçim yapılırken mümkün olduğunca kendiliğinden doku özelliği ön planda olan ürünler tercih edilmelidir.

Ofislerde Canlı Bitki Kullanımı;

Canlı bitkiler ev dekorasyonunda oldukça fazla kullanılır. Hem enerjisi hem de görüntüsü ile iç mekanların vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ofislerde masalarda kullanımı dekora büyük bir avantaj sağlar. Ayrıca ofis girişlerinde ve uygun alanlar da büyük boy ve ilgi çekici canlı bitkiler kullanmak, ofisinizi ayrıcalıklı bir hale getirecektir.

Ofislerde Bitki Kullanımı
Ofislerde Bitki Kullanımı

Çalışanların konsantrasyonunu güçlendirir ve bakımı oldukça kolaydır.

Ofislerde Bekleme Salonu Dizaynı;

Ofislerde bulunan bekleme salonları giriş alanında bulunur. Gelen kişilerde ofisin iyi bir izlenim bırakması için, bekleme alanlarının enerjik ve iyi dizayn edilmiş olması gerekir.

Müşteriler bu alanlarda beklerken, inceleme yapmayı da severler. İlgi çekici ve pozitif bir dekor, hem zaman iyi bir ön görü bırakır.

Değişik desenlere sahip koltuklar, duvar kağıtları ve tablolar bekleme salonları için idealdir.

Sizde ofisiniz de bu detayları görmek ve profesyonel bir mimarlık hizmeti almak isterseniz, firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler:
Ofislerde Yeni Trend içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
0 puan0 puan0 puan0 puan0 puan
0,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest