1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Dekorasyon Trendleri
  4. Optik Mağaza Dekorasyonu İçin İlham Alabileceğiniz 4 Örnek
Geri Dön

Optik mağaza dekorasyonu için ilham alabileceğiniz örnekler bu sayfada yer almaktadır. Benzersiz tasarım fikirleri ve hizmet çeşitleri için tıklayın.

Optik Mağaza Dekorasyonu İçin İlham Alabileceğiniz 4 Örnek
Optik Mağaza Dekorasyonu İçin İlham Alabileceğiniz 4 Örnek

Modern optik ekran stantları, özelleştirilmiş vitrinler, düzenli gözlük dolapları ve led aydınlatma ürünleriyle bir optik mağaza dekorasyonu yapıldığında hedeflenen müşteri kitlesine kolayca ulaşılabilir. Çünkü optik mağaza tasarımı hizmetinin tek amacı donanımlı bir çalışma ortamı yaratmak değildir. Aynı zamanda müşteri deneyiminin iyileştirilmesini sağlamaktır.

Optik alanınızın mimari planlaması çok iyi bir şekilde yapıldığında, müşterilerin markanızla ilgili ilk izlenimleri iyimser olacaktır. Bu da işletmenizin satış performansında büyük fark yaratacaktır. Ancak alanınızı tasarlamak için nereden başlayacağınıza karar veremiyor olabilirsiniz. Bu konuda bazı optik mağaza tasarım fikirlerini yazımızda paylaşarak, sizlere yardımcı olmayı hedefledik.

İşte optik mağaza dekorasyonu için ilham alabileceğiniz 4 örnek!

İşte optik mağaza dekorasyonu için ilham alabileceğiniz 4 örnek!
İşte optik mağaza dekorasyonu için ilham alabileceğiniz 4 örnek!

AHŞAP OPTİK MAĞAZA TASARIMI

Bu optik mağaza dekorasyonu basit ve net bir stile sahiptir. Alanı tasarlamak için ahşap ağırlıklı malzemeler kullanılmış. Metal raflar ve metal tepe lambalarıyla da iç tasarıma çağdaşlık katılmış. Masalarda fren sistemli raylar kullanılarak işlevselliğe önem verilmiş. Müşterilerin gözlükleri daha iyi deneyimleyebilmeleri için tavana büyük sarkıt lambalar monte edilerek aydınlatma desteklenmiş.

AHŞAP OPTİK MAĞAZA TASARIMI
AHŞAP OPTİK MAĞAZA TASARIMI

MODERN OPTİK MAĞAZA DEKORASYONU

Modern optik mağaza tasarımı, yenilikten beslenen bir stil olduğu için hem şık, hem de konforlu bir uygulamaya ihtiyaç duyar. Bu örnekte görüldüğü gibi cam vitrinler spot aydınlatmalar sayesinde ışıl ışıl bir görünüme kavuşmuş. Mağaza ortasında renkli puflardan otantik bir dinlenme alanı oluşturulmuş. Mağazanın giriş kapısında ve tavanda bile markanın ana rengine yer verilmiş. Çünkü dekorasyonda tercih edilen renklerin markayla uyuşması, mağazanın akılda kalıcı olmasını kolaylaştıracaktır.

KLASİK MAĞAZA TASARIMI

Klasik optik mağazası tasarımlarının narin ve çekici bir güzelliği vardır. Net bir iç düzene sahiptir. Görseldeki dekorasyon çalışmasında, duvarlara ahşap kenarlı ürün teşhir üniteleri yerleştirilmiş. Alanın ortasındaki teşhir masalarında da, ahşap detaylar kullanılarak bütünlük sağlanmış. Tavana simetrik bir aydınlatma uygulanmış. Müşterilerin oturarak ürünleri denemeleri için masa hizasında olacak şekilde yüksek tabureler tasarlanmış.

KLASİK MAĞAZA TASARIMI
KLASİK MAĞAZA TASARIMI

LÜKS OPTİK MAĞAZA TASARIMI

Özellikle cadde mağazalarında sıklıkla gördüğümüz bir dekordur. Masalardaki ürün stantlarından, duvar raflarına kadar mağazadaki her şeyin göz alıcı güzellikte olduğu bir tasarım çalışmasını içerir. Led aydınlatma ürünleri yoğun olarak kullanılır. Hatta raf altlarına bile led aydınlatma döşenerek ürünlerin daha çok ön plana çıkması sağlanır. Ürün stantlarının alt bölümlerine kapaklı dolaplar monte edilir. Bu şekilde depolama alanları oluşturulur.

LÜKS OPTİK MAĞAZA TASARIMI
LÜKS OPTİK MAĞAZA TASARIMI

HCA’DAN ANAHTAR TESLİM OPTİK MAĞAZA DEKORASYONU

HCA optik dekorasyon alanında hizmet almak isteyen müşterilerine, geniş bir tasarım yelpazesi sunar. Ürünlerin mağazada ışıl ışıl bir konseptle sergilenebilmesi için gerekli tüm detaylar müşteriye anlatılır. Arzu edilen seçimlere göre kaliteli malzemeler kullanılarak, nitelikli ve estetik açıdan çekici tasarımlar üretilir. Bir optik mağazasının gereksinimlerini karşılayabilmek için firmamız tarafından sunulan hizmetler şunlardır:

  • Proje Yönetimi
  • Mobilya Tasarımı ve Üretimi
  • İç Mimarlık Hizmeti
  • Aydınlatma Sistemleri
  • Mesleğe Uygun Teknolojik Çözümler

Proje Yönetimi

Ekiplerimiz, optik mağaza dekorasyonu alanında kapsamlı bilgi ve deneyime sahiptir. Projelerin zamanında ve eksiksiz olarak teslim edilmesi önceliğimizdir. Birçok ticari işletmenin dekorasyon ve uygulama çalışmalarını yürüterek, vizyonlarını hayata geçirmelerine yardımcı olduk. Siz de optik mağaza açmayı düşünüyorsanız, bütçe dahilinde yüksek kalitede hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Mobilya Tasarımı ve Üretimi

2010 yılından bu yana profesyonel bir ekiple kendi tasarımlarımızın imalatını yaparak, mağaza dekorasyonu sektöründe hizmet vermeye devam ediyoruz. Firmamız üretim için gelişmiş tesislere sahiptir. Birinci sınıf malzemeler ve çevre dostu ürünler kullanarak ürettiğimiz yenilikçi, şık ve işlevsel mobilyalar sayesinde iç mimarlık sektöründe lider konumdayız.

Kurulum ve Bakım

Firmamız için en önemli ilkeler; kaliteli hizmet, uygun fiyat ve müşteri memnuniyetidir. Kaliteli hizmet için alanında uzman ekibimizle yenilikçi ve pratik tasarımlar oluşturarak, müşterilerimizin her şeyiyle eksiksiz bir ticari alan beklentilerini karşılıyoruz. Müşteri memnuniyeti için ilk planlama sürecinden son donanım kurulumuna kadar kesintisiz bir hizmet inşa ediyoruz. Ayrıca müşterilerimizde harika bir mağaza ortamı sunduktan sonrada bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Uygun Fiyatlı Optik Mağaza Dekorasyonu

Rekabetçi fiyatlarla hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Fiyatlarımızın uygun olması, mobilya üretiminin kendi bünyemizde yapılıyor olmasından kaynaklanıyor. Bu şekilde hem tasarım, hem de üretim ekibimiz optik mağaza dekorasyonu hizmeti alan müşterilerimiz için beklentileri karşılayacak şekilde çalışmalar yürütmektedir.

Etiketler:
Optik Mağaza Dekorasyonu İçin İlham Alabileceğiniz 4 Örnek içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
puanpuanpuanpuan0 puan
4,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
100%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest