1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Dekorasyon Trendleri
  4. Sıcak Samimi ve Doğal, Ahşap Mağaza Dekorasyonu
Geri Dön

Sıcak, samimi ve doğal bir mağaza dekorasyonu yaptırmak istiyorsanız, mağazanızda kullanacağınız ana malzeme ahşap olmalıdır.

Sıcak Samimi ve Doğal, Ahşap Mağaza Dekorasyonu
Sıcak Samimi ve Doğal, Ahşap Mağaza Dekorasyonu

Masif ya da eskitme tarzında boyanmış MDF malzemelerle mağazanızda klasik veya VINTAGE tarzına sahip olabilirsiniz. Mağazalarda ahşap kullanımı mağazanıza sıcak ve samimi bir hava verecektir.

Mağaza dekorasyonu müşteri çekmek ve kaliteli bir görüntü sağlamak adına oldukça önemli bir detaydır. Ahşap mağaza dekorasyonu yapılırken ahşabı en güzel şekilde sergileyecek ışıklandırmalar ve birtakım aksesuarlar tercih edilmelidir. Ahşap ürünleriniz birbiri ile adeta harmoni içinde olmalı ve misafirlerinize en iyi halleriyle gösterime sunulmalıdır.

Ahşabın ve Metalin Göz Kamaştırıcı Uyumu

Özellikle ahşap kullanarak mağaza dekorasyonu yapan mimarlık firmaları daha çok Bohem, Retro, VINTAGE ve Country diye adlandırdığımız tarzlarda hizmet verirler. Ahşap mağaza dekorasyonlarında genelde ham görünüşlü ve doğal malzemelere yer verilir. Bu sayede mağaza dekorasyonu hem sade hem de son derece özgün bir hal alır. Ahşap mağaza dekorasyonlarında doğallığın yanı sıra modernliği de yakalamak mümkündür. Kullanılacak ahşap malzemeye metaller katarak ve bu malzemeleri harmanlayarak modern ahşap mağazalara sahip olabilirsiniz.

Bu malzemeleri bir uyum içerisinde kullanmak deneyim ve tecrübe gerektirir. HCA mimarlık olarak bizler, kendi atölyelerimizde özel ölçülerinize göre mağaza içerisinde kullanılacak olan malzemeleri mekanınıza göre planlıyor ve üretiyoruz.

Ahşap mağaza Tasarımlarında Aydınlatma önerileri

Ahşap Mağaza Tasarımları
Ahşap Mağaza Tasarımları

Ahşap mağaza dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken diğer husus, mağaza içi aydınlatma olarak bilinir. Mağazanın mekânsal özellikleri ve ürünlerin özellikleri de dikkate alınarak küçük spotlarla ya da gün ışığı rengi ışıklandırma kullanarak farklı görünümler elde edilebilir. Ürünlerinize en uygun ahşap raf sistemleri kullanılarak küçük alanlarda dahi maksimum kullanım alanı sağlanabilir. Kullanılan raf sistemleri ürünlerin özelliklerine uygun olarak ya metal ya da yine ahşap tercih edilebilir. Bu raf sistemlerinde en göze çarpan ve ortamı daha çekici hale getiren birtakım aksesuarlar kullanmak mağazanızı daha şık hale getirecektir.

Son zamanlarda çok fazla tercih edilen konsept mağaza da güzel bir seçenektir. Konsept mağazalarda genelde ürünlerin çoğu el yapımı olur ve nostaljik kimliği olan ürünler tercih edilir. Bu mağazalarda özel tasarım olan ve özgün parçalar bulunur. Konsept mağazalar özellikle son zamanlarda gittikçe artan BLOGGER ve INFLUENCER kişiler ya da bazı sosyal medya çekimleri için de vazgeçilmez alanlar olarak karşımıza çıkıyor.

Ekonomik Şık Ahşap Mağaza Dekorları

Eğer sizler de mağazanızla tarz yaratmak ve tasarımınızla adınızdan söz edilmesini istiyorsanız bize ulaşın. Açmayı planladığınız mağazanız için, bizden anahtar teslim dekorasyon hizmeti alabilirsiniz. Sayısız markaya dekorasyon alanında hizmet vermiş olan HCA mimarlık firmamız birlikte çalıştığı marka sahiplerine yıllardır en iyi şekilde dekorasyon hizmeti sunmaktadır. Sizler de alanında tecrübeli ve profesyonel kişilerden dekorasyon hizmeti almak istiyorsanız HCA mimarlık firmamız sizler için en doğru tercih olacaktır. Amacımız rekabetçi ve uygun fiyatlı çözüm önerilerimizle sizi de kısa sürede hayalinizdeki mağazalara ulaştırmaktır.

Etiketler:
Sıcak Samimi ve Doğal, Ahşap Mağaza Dekorasyonu içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
puanpuanpuanpuanpuan
5,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
100%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest