1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Ofis Tasarım Trendleri
  4. Ofis Dekorasyonları Tasarım Fikirleri
Geri Dön

Ofis dekorasyonları tasarım fikirleri, önerileri, görselleri ve uygulamaları hakkında detaylı bilgiler.

Ofis Dekorasyonları Tasarım Fikirleri
Ofis Dekorasyonları Tasarım Fikirleri

Ofis dekorasyonları tasarım fikirleri oldukça önemli bir detaydır çünkü günümüzün büyük bir çoğunluğunu ofiste çalışarak geçiririz. Sahip olduğumuz ofis aslında çalışma verimimizi ve genel ruh halimizi büyük oranda etkiler.

Ofis dekorasyonu yaparken sağlamak istediğimiz ambiyansa göre seçeceğiniz aksesuarlar ve dekorasyon malzemeleri değişiklik gösterir.

Eğer loft bir ofis dekorasyonu seviyorsanız ofisinizde koyu renkler hâkim olur ve sıvalı duvarlar ile değişik bir ortam yaratabilirsiniz. Eğer sizler de sizi motive edecek ve dikkatinizi dağıtmayacak bir ofis dekorasyonu yaptırmak istiyorsanız bu mümkün.

Ofisinizde ferah bir ortam istiyorsanız açık renkli mobilyaları ve daha güçlü aydınlatma kullanabilirsiniz. Son zamanlarda ofis dekorasyonu yaptırmak son derece elzem bir hale gelmiş durumdadır çünkü pandemi hepimizin hayatını kökten değiştirmiştir.

Pandemi sürecinde ofislerde eskisinden daha çok hijyen önemleri alınmaya başlanmıştır. Sizler de ofisinizde çalışanlarınızı riskten korumak adına pandemi sonrası ofislerde önlemler alabilirsiniz.

Pandemi sonrası ofislerde de değişen noktalar olmuştur. Gerek siperlik gerekse seperatör kullanımı ofislerde en çok tercih edilen virüsten korunma yöntemlerinden bazıları olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler de ofislerde virüs koruyucu seperatör kullanımı tercih ederek içiniz rahat bir şekilde çalışmanıza devam edebilir ve müşterilerinizi güvenilir bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

Ofis dekorasyonları tasarım fikirleri içerisinde öncelikle, pandemi riskini en aza indirebilmek adına ofisinizi yeni gelişmelere göre tekrar düzenleme şansını kolayca elde edebilirsiniz. Artık hayatımızın her anında yeni normali yaşıyoruz. Ne yazık ki eskisi kadar insanlarla sosyalleşme ve yüz yüze gelme şansımız yok.

Her an dışarıdan gelebilecek virüs riskine karşı kendimizi korumak ve önlemimizi almak zorundayız. Ofisler en çok giriş çıkışın olduğu, farklı insanların geldiği ortamlardır.

Bu nedenle de en çok tedbirin alınması gereken yerlerden birisi de ofisler olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğer sizler de ofisiniz için en iyi önlemleri almak ve risk faktörünü en aza indirmek istiyorsanız gönül rahatlığı ile HCA mimarlık firmamızı tercih edebilirsiniz.

Sizler de HCA mimarlık firmamız sayesinde yeni normal ofis dekorasyonu yaptırabilir ve kendinizi, çalışanlarınızı maksimum düzeyde virüsten koruyabilir ve huzurlu, güvenli bir çalışma ortamını kolayca sağlayabilirsiniz.

Ofis Dekorasyon Önerileri

Ofis Dekorasyon Önerileri
Ofis Dekorasyon Önerileri

Ofis çoğu kişinin hayatının büyük bölümünü içinde geçirdiği bir ortam olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle iş verimini yükseltmek ve müşterileri en iyi şekilde ağırlamak adına ofis dizaynı son derece önemli bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

Eğer sizler de ofisiniz için dekorasyon yaptırmak ve ofisinize yeni bir soluk getirmek istiyorsanız hem sizin hem de çalışanlarınızın maksimum verimde çalışmasını sağlayacak aydınlatmalar ve mobilyalarla donatılmış ofisler tercih edilmelidir.

Bir ofisi dekore ederken ofis mobilya seçimi dikkat edilmesi gereken bir husustur. Çünkü seçilen mobilyaların ortamın ferahlığını bozmayacak renkte ve modelde olması gerekir. Bunun dışında mobilyaların rahat olması da önemlidir çünkü çalışanlar uzun saatler boyunca aynı masanın başında aynı sandalyede oturarak hizmet verir.

Ayrıca ofis aydınlatma çalışma verimini doğrudan etkileyen bir ayrıntıdır. Bir ofisin aydınlatması hem tasarruflu hem de oldukça güçlü olmalıdır.

Mobilyalar bu aydınlatma sistemine göre doğru bir şekilde konumlandırılmalıdır. Ofiste hiçbir çalışanın bulunduğu yer az ışık almamalıdır.

Dışarıdan çok da önemli gibi gözükmeyen küçük şeyler maksimum verimi sağlamak adına oldukça önemli detaylar olarak karşımıza çıkar.

Ne yazık ki pandemi aylardır hayatımızın bir gerçeği olarak karşımıza çıkmaktadır. Pandemi devam ederken bir taraftan hayat devam etmektedir. Bu nedenle yapmamız gereken şey virüsten korunarak hayatımızı devam ettirmek olacaktır.

Özellikle açık ofislerde seperatör kullanımı son derece önemli bir detaydır. Çünkü açık ofislerde insanlarla temas oldukça fazladır. Açık ofislerinizde sizler de seperatör kullanımı tercih ederek kendinizi ya da çalışanlarınızı büyük oranda virüsten koruma şansını kolayca elde edebilirsiniz.

Ne yazık ki sürekli dezenfektan kullanımı ile virüsten korunma sağlanmaz çünkü izolasyonu sağlamak şarttır.

Eğer sizin de ofislerde virüsten nasıl korunuruz konusunda endişeleriniz varsa HCA mimarlığa danışabilir ve ofisinizi yeni normale uygun hale getirebilirsiniz.

Mimarlık firmamız siz müşterilerimize tamamen alanında uzman, profesyonel kişiler ile en iyi şekilde hizmet sunmaktadır. Sizler de hemen şimdi bizi tercih ederek bir an önce ofisinizin yeni normalini oluşturabilir ve ofisinizde virüsün yayılmasını kolay bir şekilde engelleme şansına sahip olabilirsiniz.

Ofis Dekorasyon Görselleri

Ofis Dekorasyon Görselleri
Ofis Dekorasyon Görselleri

Ofis tasarımı son derece önemli bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır. İyi bir ofis dizaynına sahip olabilmek için mutlaka alanında uzman ve profesyonel iç mimarlar ile çalışarak en iyi sonuca ulaşmak gerekir.

Eğer sizler de şık ofis tasarımları beğeniyorsanız ofisinizde daha modern ve daha sade mobilyalar tercih edebilir ve ofisinize hava katacak duvar kâğıtları kullanabilirsiniz.

Buna ek olarak ofisinizin duvarlarında kullanacağınız çeşitli tablolar ya da aksesuarlar da ofisinize oldukça farklı bir hava katacaktır. Bir ofisin atmosferini en çok etkileyen şeylerden birisi aydınlatma sistemi ve ofisinizin kullanım şeklidir.

Ofisiniz küçük ya da büyük olabilir önemli olan doğru dekorasyonla ofisinizi en kullanışlı hale getirebilmektir. Sizler de ofisinizden maksimum verimi alma şansını doğru bir dekorasyon uygulaması sayesinde elde edebilirsiniz.

Eğer ferah ofis dekorasyonu içerisinde daha verimli ve daha başarılı olacağınıza inanıyorsanız ve böyle bir ofisiniz olsun istiyorsanız ofisinizde camların büyük yer kaplamasını sağlayabilir ve bunun yanı sıra daha açık renkler kullanarak ofisinizi ferah hale getirebilirsiniz.

Aynı zamanda hem ferah hem de kullanışlı ofis dekorasyonu yapmak için seçeceğiniz mobilyalara ve raflara dikkat etmek gerekir. Çünkü mantıklı bir mobilya seçimi yaparak sizler de son derece kullanışlı bir ortam yaratma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı bir ofis dekorasyonuna sahip olmak için pek çok alanı değerlendirerek ofisinizde bol dolap bulundurabilirsiniz. Bunun yanı sıra ofisinizde işinize yarayacak raf sistemleri de kullanabilirsiniz.

Böylece sizler de dosyalarınızı ve evraklarınızı saklamak için ya da diğer eşyalarınızı depolamak için bolca alana sahip olabilirsiniz. Bir ofisi ferah, kullanışlı ya da şık hale getirmek için mutlaka doğru dekorasyon yapılması gerekir.

Yapacağınız dekorasyonun ofisinizin mekânsal özelliklerine uyması ve eksi yönlerini artıya çevirmesi gerekmektedir. Ancak bu şartlar altında ofisinize istediğiniz havayı katabilir ve verim alabilirsiniz. Tabii bunları yapmak için bir iç mimardan yardım almaya ihtiyacınız olabilir.

Böyle bir durumda sizler de profesyonel ekip ile sizlere hizmet veren HCA mimarlık firmamızı tercih edebilir ve dilediğiniz ofis görünümüne en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Ofis Dekorasyon Fikirleri

Ofis Dekorasyon Fikirleri
Ofis Dekorasyon Fikirleri

Ofis tasarımı özellikle son zamanlarda oldukça revaçta olan bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir ofisin tasarımının güzel olması hem o ofiste çalışanlar hem de müşteriler için oldukça önemli bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ofis dekorasyonu yaparken genel konsept kurgusu genelde markanın sahip olduğu kurumsal kimliğinden doğar. Bu sayede ofis konsept tasarımı yaptırarak aslında sizler de markanızı en iyi şekilde yansıtma fırsatını elde edebilirsiniz.

Ülkemizde birbirinden farklı ofis tasarımı örnekleri gün geçtikçe ortaya çıkmaktadır. Bu ofislerde en çok dikkat çeken şey ortamın ferah ve aydınlık olmasıdır. Kullanılan kaliteli ürünler ile mükemmel bir modernlik ve kullanışlılık yakalanmıştır.

Dekorasyon işi incelik ister en ufak detayları dahi düşünmeyi gerektirir. Bu yüzden iyi ofis tasarım fikirleri elde etmek için üstünde uzun zaman düşünmek gerekir. Ofis tasarımına karar verirken markanın genel konsepti, amaç ve müşteri kitlesi de büyük önem arz etmektedir. Tüm bu etkenler de aslında arka planda ofisinin tasarımını büyük ölçüde etkilemektedir.

Ne yazık ki günümüzde mücadele etmek zorunda olduğumuz pandemi de ofis dekorasyonlarımızı etkilemiş durumdadır. Eğer sizler de ofisinize yeni normali getirmek istiyorsanız şimdi tam zamanı. HCA mimarlık firmamız siz müşterilerimize ofis dekorasyonunda virüse karşı koruyucu önlemler almak için, birbirinden farklı ve etkili tasarım fikirleri sunmaktadır. Sizler de ofisinizde hem kendinizi hem çalışanlarınızı virüsten korumak ve müşterilerinize tamamen güvenilir bir ortamda hizmet vermek istiyorsanız gönül rahatlığı ile virüs önlemleri tasarım fikirlerimizi değerlendirebilirsiniz.

Pandemi artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş bulunmaktadır. Bize düşen görev ise en büyük çabayla virüsten uzak durmaya çalışmak ve kendimizi korumaktır.

Sizler de HCA mimarlık sayesinde virüsü ofisinizden uzak tutabilirsiniz. HCA iç mimarlık ofisi siz müşterilerimize her zaman olduğu gibi bu zor zamanlarda da en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Sizler de firmamızdan destek alarak ofisiniz için en uygun virüsten korunma önemlerini alabilir ve pandemi de olsa işlerinize aksatmadan devam etme şansına sahip olabilirsiniz. Pandemi dönemini en iyi şekilde atlatmak için uygun dekorasyon hizmetini alabilirsiniz.

Ofis Dekorasyonları Tasarım Fikirleri içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
puanpuanpuanpuanpuan
5,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
100%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest