1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Ofis Tasarım Trendleri
  4. Ofis Dekorasyonunda İç Mimarlık Hizmetleri
Geri Dön

İşyerlerinde verimliliği arttırmak ve çalışanların enerjisini yükseltmek için profesyonel kişilerden ofis dekorasyonunda iç mimarlık hizmetleri alınmalıdır.

Ofis Dekorasyonunda İç Mimarlık Hizmetleri
Ofis Dekorasyonunda İç Mimarlık Hizmetleri

Ofisin tanımı, bir hizmetin profesyonelce yönetilmesi için organizasyonal faaliyetlerin yapıldığı alandır. Bu alan içerisinde görev alan kişilerin, kullanım ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılan tasarımsal çalışmalara ofis dekorasyonu denir. Ofislerde verimliliği arttırmak ve çalışanların enerjisini yükseltmek için profesyonel kişilerden ofis dekorasyonunda iç mimarlık hizmetleri alınmalıdır.

Ofis Dekorasyonunda İç Mimarlık Hizmetleri

Beynimiz, bulunduğumuz mekanı nasıl algılarsa duygularımızda ona göre şekillenmektedir. Bu nedenle ofislerde başarılı bir dekor sağlanamadığında;

  • Çalışanlar için bunaltıcı bir atmosfer oluşabilir.
  • Uyku hali, odaklanamama veya erteleme gibi problemler çıkabilir.
  • Hedeflere ulaşılmasını zorlaştırabilir.
  • Çalışanların konsantrasyonunu düşürebilir.
  • Gereğinden fazla stresli bir ortam oluşabilir.
  • Zinde kalmak ve üretken olmak zorlaşabilir.

Bu problemlerin yaşanmaması için çalışma alanlarının profesyonelce dekore edilmesi gerekmektedir. Mesleğe ve ihtiyaçlara odaklanarak ofislere özel çözümler sunan HCA, 15 yıla yakındır ofis dekorasyonunda iç mimarlık hizmetleri sağlamaktadır. Hem üretim, hem de uygulama aşamasında önceliğimiz çalışma hayatını kolaylaştıracak fonksiyonel tasarımlar ortaya çıkarmaktır.

Mesleğe Uygun Ofis Tasarımı

Ofislerde iç mimarlık hizmeti sunulurken, mesleğin ön planda tutulması gerektiğini düşünüyoruz. Yapılan mesleğe uygun bir ofis tasarımı, hem müşteriler hem de çalışanlar açısından pozitif bir değer yaratır. Örneğin özenli, titiz ve dikkatli çalışmayı gerektiren bir mesleğiniz varsa ofisinizde özel bir çalışma bölmesinin tasarlanması çok faydalı olacaktır.

Mimarlar bu alana “odak odası” adını verir. Bu odadaki her şey, dikkat dağınıklığını önleyecek şekilde dizayn edilir ve üretken bir çalışma alanı sağlanır. HCA ofis dekorasyonu sektöründe deneyimli bir firmadır. Modüler forma sahip olan çalışma alanları tasarlayarak, odaklanma yeteneğinin ve verimliliğin artmasını hedeflemektedir.

Sağlık Ön Planda Tutulmalı

Üretkenliğin maksimum düzeyde olması için sağlıklı çalışanlara ihtiyaç vardır. Bu nedenle ofis dekorasyonunda iç mimarlık hizmeti verdiğimizde, aydınlatma detayları ve özel yapım ürünlerle çalışanların sağlığını ön planda tutuyoruz. Hareket kabiliyeti için kullanışlı alanlar, boyun ve bel sağlığı için yüksekliği ayarlanabilir koltuklar tasarlıyoruz.

Talep doğrultusunda açık ofis konsepti uyguladığımızda ise çoğunlukla hem oturarak, hem de ayakta çalışmaya imkan veren profesyonel masa ve sandalyeler tasarlıyoruz. Bu şekilde sürekli oturmanın getirmiş olduğu sağlık problemlerinin önüne geçmek istiyoruz.

Konforlu, Şık ve Ergonomik Mobilyalar

Müşterilerimizin prestijini daha fazla değerli kılmak adına trendleri yakından takip ederek şık mobilyalar üretiyoruz. Firmanın veya şirketin markasıyla bütünleşen modern bir çalışma alanı oluşturabilmek için ne gerekiyorsa eksizsiz sağlıyoruz.

Kurumsal ve ticari sektörlerdeki müşterilere çalıştığımız için müşterilerimizin de, müşterileri olduğunu unutmuyoruz. Bu nedenle görsel olarak harika bir iç mekan yaratırken, mobilyaların konforlu ve ergonomik olmasına dikkat ediyoruz. Ergonomik tasarımların amaçlarını şu şekilde özetleyebiliriz:

  • İş kazalarını en aza indirgemek
  • Verimliliğin düşmesini engellemek
  • Yorulmayı ve iş stresini azaltmak
  • Mesleki riskleri minimuma düşürmek
  • Yapılan işlerde kaliteyi yükseltmek
  • İş gücü kayıplarını önlemek

Ofislerde iç mimarlık hizmeti alınmaya karar verildiğinde, dekorasyonun ergonomik tasarımlar kullanılarak yapılıp yapılmadığı gerçekten çok önemlidir. Çünkü bu tasarımlar sayesinde çalışma ortamının enerjisi arttırabilir ve hedeflere ulaşmak daha kolay bir hale gelebilir.

HCA Olarak Ofis Dekorasyonunda İç Mimarlık Hizmetleri Sağlarken Nelere Dikkat Ediyoruz?

  • Ofis tasarımını mesleğe, çalışan sayısına ve müşteri isteklerine göre planlıyoruz.
  • Gelen misafirler için sıcak ve davetkar bir ofis görünümü oluşturmak adına yumuşak kavisli şekiller, sıcak renk tonları ve dekoratif yuvarlak lambalar gibi detaylara önem veriyoruz.
  • Dinlenme ve misafir odalarında otantik stil öğelerini vurgulayarak özel bir atmosfer yaratıyoruz.
  • Açık ofis planı isteyen müşterilerimiz için özel tasarlanmış raflı üniteler ve mekan bölme dolapları üretiyoruz.
  • Misafirlerin ev ortamındaki rahatlığı bulabilmeleri için konforlu mobilyalar tasarlıyoruz.
  • Toplantı odalarında ve ofis genelinde vip masalar gibi özel üretim ürünler kullanarak, verimliliğin üst düzeyde olmasını hedefliyoruz.
  • Farklı stil arayan müşterilerimiz için ilgi çekici dekor sunumları yapıyoruz. Örneğin; yarı dairesel oturma grupları, oval şeklinde asma tavan ve dairesel sarkıt lambalar gibi farklı dekorasyon çalışmaları tercih edilebilir.
  • Depolama alanlarında kitaplıklar, kilitli çekmeceler ve kişiselleştirilmiş bir dokunuş verilen samimi ahşap kabinler gibi pek çok detaya önem veriyoruz.

Bunlar şık ve modern bir çalışma ortamı tasarlamak için yaptığımız çalışmaların yalnızca birkaçı. Firmamızdan ofis dekorasyonunda iç mimarlık hizmetleri almak isterseniz 0850 460 14 22 numarasını arayabilirsiniz.

Etiketler:
Ofis Dekorasyonunda İç Mimarlık Hizmetleri içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
0 puan0 puan0 puan0 puan0 puan
0,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest