1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Mimari Tasarım
  4. Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmeti
Geri Dön

HCA ticari mekanlarda iç mimarlık hizmeti vermek ve modern, kullanışlı, şık ve teknolojik çalışma alanları oluşturmak için projeler geliştirmektedir.

Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmeti
Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmeti

Son zamanlarda ticari mekanlarda iç mimarlık hizmeti alınması ve profesyonel bir tasarım yapılması önemli bir hale geldi. İyi tasarlanmış bir çalışma alanı, müşteriler ve çalışanlar için memnuniyeti belirleyen en büyük etkendir. Şık ve sıcak bir ticari alan, davetkârlığıyla ön plana çıkarak olumlu hisler uyandırır. Aksine yoğun ve soğuk bir çalışma alanı ise üretkenliğin düşmesine ve müşteri görüşmelerinin satışla sonlanmamasına neden olabilir.

Benzersiz bir ticari iç tasarım hizmeti almak istiyorsanız, uzmanlık alanı ticari mekanlar olan bir firmayla çalışmanız çok önemlidir. Çünkü çoğu iç tasarım şirketi, hem ev hem de işyerleri için hizmet sunmaktadır. Oysa ister çevresel, ister fiziksel olsun bir çalışma alanının bütün yönleriyle dikkat çekebilmesi için ticari gayrimenkul sektöründe yüzlerce proje üreterek deneyim kazanmış bir şirket tarafından tasarlanmış olması gerekmektedir.

İşte HCA İç Mimarlık şirketinin devreye girdiği yer burasıdır. Şirketimiz benzersiz ticari tasarımlar üreterek, yıllardır sadece bu alanda hizmet vermektedir. Ticari mekanlarda iç mimarlık hizmeti bünyesinde topladığımız hizmetler şunlardır:

  • Tasarım
  • Proje Geliştirme
  • Danışmanlık
  • Özel Mobil Tasarımı ve Uygulama
  • Tadilat Hizmetleri

Gelin birlikte neler yapabileceğimize incelemeden önce ticari mekanlarda iç mimari tasarım hizmetinin ne olduğunu öğrenelim…

Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmeti Nedir?

Ticari mekanlarda iç mimarlık hizmeti; ofisler, mağazalar, restoranlar, alışveriş merkezleri ve fabrikalar gibi ticari alanların hem müşterileri hem de çalışanları için şık, davetkar ve sıcak bir ortam sağlaması için sunulan tasarım hizmetidir. Kurum ve kuruluşlar, hedeflerine ulaşmak için özel iç mimarlık hizmetine ihtiyaç duyarlar.

Bu hizmeti sunan firmalar ise tahsis edilen bütçe dahilinde çeşitli tasarım olanaklarını ele alırlar. İşletme sahibiyle birlikte alanın işlevselliğini arttırabilecek, işletmenin imajına ve trendlere uygun tasarım fikirlerini değerlendirirler. Hangi tasarımda mutabık kanılırsa projeye başlamak için gerekli olan inşaat aşamaları belirlenir. Gerekli ölçümler alınır, çizimler tamamlanır ve tüm ihtiyaç duyulan malzemeler tedarik edilir. Faaliyetler tamamlandığında işletmenin renk teması, döşemeleri ve mobilya tasarımı üzerine yoğunlaşılır. Son olarak müşterinin ihtiyaç duyabileceği diğer nesnelerle tedarik edilerek proje sonlandırılır.

Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmetinin Amacı Nedir?

Perakende satış alanlarında profesyonel bir iç mimarlık hizmeti alındığında, müşteri trafiğinin arttığı ve mekanın daha çekici olmasından dolayı ürün veya hizmetin satın alınmaya teşvik ettiği kanıtlanmıştır. Ticari iç tasarım hizmetinin asıl amacı da budur. Bir işletmenin görüşünü, fonksiyonel mimarlık unsurları ile estetik unsurları sentezleyerek geliştirmek ve şirketin kurumsal imajını sergileyen muazzam bir proje oluşturmaktır.

HCA’nın Sunmuş Olduğu Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmetleri HCA olarak bizler profesyonel anlamda ticari mekanlarda iç mimarlık hizmetleri sunmaktayız. Bu hizmetleri sağlarken müşteri odaklı bir tasarımın ön plana çıkmasına özen gösteriyoruz. Peki bunu nasıl yapıyoruz?

1.Teknolojiye Önem Veriyoruz

Ticari bina için teknolojik sistemlerin sorunsuz bir şekilde işlemesi oldukça önemlidir. Mekan hem satışlar, hem de iletişim için teknolojik olarak donatılmalıdır. Ayrıca müşterilerin konforu ve çalışanların üretkenliği göz önünde bulundurulduğunda, dijital kontrol sistemlerine duyulan ihtiyaç daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

HCA, ticari mekanlarda iç mimari tasarım planı hazırlarken telefon, televizyon ve bilgisayar ağları gibi tüm telekomünikasyon sistemlerine yönelik faktörlere önem vermektedir. Ticari iç tasarım hizmetinde önemli bir rol oynayan bu faktörler için sistematik bir çalışma yürütmektedir. Böylece proje bitiminde, ticari mekanların gerek duyduğu teknolojik donanımlar sağlanmış olur.

2.Yapıları Yenilebilir Şekilde Tasarlıyoruz

Çoğu iç mimarın yaptığı en büyük hata, herhangi bir alanın daha sonra dönüştürülebilir olmasını zorlaştıracak ölçüde tasarım hazırlamasıdır. HCA ise ihtiyaç duyulduğunda iç mekanda, değişen trendlere göre yenilenebilecek şekilde tasarımlar oluşturmaktadır.

Özellikle restoranlar, ofisler ve perakende satış yapan yerler için iç mekanın yapısal unsurlarını çok yönlü tutmak oldukça önemlidir. Bu nedenle ticari iç tasarım hizmeti vereceğimiz yerlerde mekânsal planlama yaparken, mobilya ve diğer ekipmanların kolaylıkla hareket edebilir, farklı tasarımlara dönüştürülebilir ve kişiselleştirilebilir olmasına özen gösteriyoruz.

3.İşlevsellik ile Estetik Tasarımı Birleştiriyoruz

Ticari gayrimenkulün işlevselliği kadar estetiği de, müşteriye hitap edecek şekilde önem verilerek tasarlanmalıdır. Mobilyası kısıtlı, döşeme öğeleri modern olmayan ve soğuk bir iç tasarım, ne kadar işlevsel olursa olsun müşterilerin asla hoşuna gitmez.

Bu nedenle ticari mekanlarda iç mimari tasarım alanı yaratırken, son trendlere uygun modern mobilyalar ve dekorasyon öğeleri seçiyoruz. İç mekanların işlevselliğini yitirmeden daha şık ve göz alıcı olmasını sağlamak için çağdaş dekor fikirlerini uyguluyoruz.

Siz de modern donuşlarla, kullanışlı ve kişiselleştirilebilir alanlara önem verilmiş bir iç mimarlık hizmeti almak istiyorsanız HCA’ya başvurabilirsiniz. Ticari mekanlarda iç mimarlık hizmeti sağlamak için anahtar teslim olacak şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz...

Etiketler:
Ticari Mekanlarda İç Mimarlık Hizmeti içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
puanpuanpuanpuanpuan
5,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
100%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest