1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Dekorasyon Trendleri
  4. Göz Kamaştırıcı Cafe Dekorasyon Fikirleri
Geri Dön

Bazı cafe dekorasyon fikirlerini sizlerle paylaştık. İşletmenizin kâr etmesi için rahat ve şık bir kafe dekorasyonu oldukça önemlidir.

Göz Kamaştırıcı Cafe Dekorasyon Fikirleri
Göz Kamaştırıcı Cafe Dekorasyon Fikirleri

Bu içerikteki cafe dekorasyon fikirleri, bir cafenin daha popüler hale gelmesi için uygulanabilecek rahat ve şık tasarımları içermektedir. Neticede gelen müşteriler kahve içerek saatlerce sohbet etmek isteyebilirler. Bunun için iç mekanda dekorasyon ve uygulama yapılırken, konfor ön planda tutulmalıdır. Şıklık ise yeni müşteriler edinmenin etkili bir yoludur.

Farklı Stillerde Cafe Dekorasyon Fikirleri

Modern Cafe Dekorasyonu

Modern tasarımlar, her zaman çağdaş ve davetkar göründükleri için popülerliklerini korumaktadırlar. Modern dekor karmaşadan uzak, sadelik duygusu yaratan bir konsept içermektedir. Bu stilde düz ve net çizgiler, basit renkler, cam, metal ve çelik gibi malzemeler kullanılır. Çeşitli cafe dekorasyon aksesuarları ile mekana şıklık katılır.

Modern cafe dekorasyonu mobilya seçimi yapılırken, kesinlikle günümüz modasına uygun ve şık ürünler olmasına dikkat edilmelidir. Bu stilde hem mobilya grupları, hem de duvarlar için genellikle siyah ve nötr tonlar tercih edilir. İstenirse göz alıcı duvar resimleri veya renkli çiçeklerle mekana canlılık katılabilir.

Endüstriyel Cafe Dekorasyonu

Endüstriyel cafe dekorasyon fikirleri, günümüzde en popüler olan kahve dükkanı tasarımlarıdır. Bu popülerliği hem bütçe dostu olmasından, hem de rahatlık hissi vermesinden kaynaklanıyor. Birçok endüstriyel tasarımda duvarların, boyalı tuğlalarla kaplı olduğunu görmüşsünüzdür. Aslında açıkta kalan tuğla ve borular, endüstriyel tarzın bir parçasıdır.

Genellikle yüksek tavanlı mekanlara uygulanan bu tasarımda, ahşap taban ve metal masa-tabure grupları kullanılmaktadır. Ahşabın yoğun kullanılmasının sebebi iç mekanı daha sıcak bir hale getirmektir. Kahve barı bölümünde ise tuğla duvar ve yaratıcı fayanslar ile ilgi çekici bir karışım yapılabilir. Endüstriyel cafe dekorasyon aksesuarları olarak da, genellikle yeşil bitkiler ve sarkan lambalar tercih edilir. Açıkta kalan borulara metal ampullerde takılabilir.

Kütüphane Cafe Dekorasyonu

Kafe dekorasyonu yaptıracağınız zaman kütüphane konseptini de bir değerlendirin deriz. Çünkü kitap ve kahve adeta birbirleri için yaratılmış güzel bir ikilidir. Birçok insan kitap okurken, kahvesini yudumlamaya bayılır. Aslında kütüphane cafe dekorasyonu, endüstriyel stile dayalı bir tasarım içermektedir. Fakat daha fazla ışıklandırma ve rahat oturma alanları ile bu iki stil birbirinden ayrışmaktadır.

Müşterilerinizin kitaplarını kolayca okuyabilmeleri için iç mekanın aydınlık olması çok önemlidir. Bu nedenle iç mekan, spot ışıklar yerine güçlü lambalar konularak dekor edilir. Genellikle kahve barının etrafında da, yaratıcı armatürler kullanılır. Çünkü o bölümde doğal ışık için pencere eklemek gibi bir seçenek yoktur. Bundan dolayı da, armatürlerle aydınlatma güçlendirilir. Bu stilde bebek pembesi, deniz mavisi ve ışıltılı sarı gibi renkler kullanmak kafeyi daha enerjik ve huzur dolu bir ortama dönüştürmeye yardımcı olur.

Yüzyıl Ortası Modern Cafe Dekorasyon Fikirleri

Bu stil, 1950 ve 1960’lara geri dönüş olarak tanımlanmaktadır. Kafenizde hem modern, hem de retro bir dekor istiyorsanız bu tarzı tercih edebilirsiniz. Yüzyıl ortası modern cafe dekorasyonunda organik şekillere, rahat dokunuşlara ve kullanımı kolay çağdaş tasarımlara yer verilmektedir. Örneğin; suni ahşap tavan ve duvarlar, modern masa sandalyeler, sarkıt lambalar ve tavandan sarkan renkli şemsiyeler ile çağdaş bir iç mekan oluşturulur.

Bu tarzda bir kafe dekorasyonu için renk yelpazesi inanılmaz geniş. Nötr ve bakır tonları bir arada kullanılabilir ya da mavi, sarı, pembe gibi cesur renkler tercih edilebilir. Hangisi olursa olsun, ana temanıza uygun olduğu sürece görsellikte hiçbir sorun yaratmayacaktır. Yüzyıl ortası modern stilde çoğunlukla deri sandalyeler, ahşap mobilyalar, ilginç zemin lambaları, lekeli ahşaplar, asılı yeşillikler ve renkli tabureler kullanılır.

HCA’dan Uygun Fiyata Cafe Dekorasyon Hizmeti

HCA İç Mimarlık şirketi olarak bizler, 15 yıla yakındır Türkiye’de ve Avrupa’da cafe dekorasyon hizmeti vermekteyiz. Tasarımdan mobilya üretimine kadar anahtar teslim, kaliteli projeler yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem müşterilerimiz, hem de onların müşterileri için çalışan yenilikçi ve yaratıcı bir ekibimiz var. Kafe dekorasyon hizmetlerimiz; iç tasarım, proje oluşturma ve yönetimi, mobilya üretimi ve aydınlatma tasarımıyla birlikte imalat ve tam uygulama içermektedir.

Unutmayın ki; kafenize yeni müşteriler çekmenin ve düzenli müşterileri tekrar gelmeye ikna etmenin en kolay yolu başarılı bir dekorasyondur. İşletmenizi sağlam zemin üzerine kurmak ya da karlılığınızı arttırmak için kafenizi baştan yaratmak istiyorsanız, biz her zaman yanınızdayız. Yukarıda sıralanan cafe dekorasyon fikirleri ve daha fazlası için şirketimizden uygun fiyata hizmet alabilirsiniz.

Etiketler:
Göz Kamaştırıcı Cafe Dekorasyon Fikirleri içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
0 puan0 puan0 puan0 puan0 puan
0,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest