1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Dekorasyon işleri
  4. Uygun Fiyatlı İç Mimarlık Hizmeti
Geri Dön

2010 yılından bu güne müşterilerimizin hayal ettikleri tasarımları uygun fiyatlı iç mimarlık hizmeti vererek, projelendiriyoruz ve dekore ediyoruz.

Uygun Fiyatlı İç Mimarlık Hizmeti
Uygun Fiyatlı İç Mimarlık Hizmeti

Uygun fiyatlı iç mimarlık hizmeti veren firmayı arıyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz! Firmamız ofis, restoran, cafe, market, fuar stant ve mağaza gibi alanlardan en iyi şekilde yararlanmanız ve satışlarınızı arttırmanız için bütçeniz dahlinde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Uygun fiyatlı iç mimarlık tasarımı hakkında daha fazla bilgi almak için alt başlıkları inceleyebilir, web sitemizi ziyaret edebilir ya da telefon numaramız üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

HCA’dan Uygun Fiyatlı İç Mimarlık Hizmeti

2010’dan beri iç mimarlarımız ve üretim ekibimiz ile ticari alanlar için modern, özgün ve işlevsel alanlar tasarlıyoruz. Yaratıcı, farklı, uzun ömürlü kombinasyonlarla etkileyici projelere imza atıyoruz. Bireysel ve kurumsal müşterilerimizin marka bilinirliğini arttırmak, müşteri portföyünü genişletmek ve hedeflerine uygun bir çalışma ortamı yaratmak için uygun fiyatlı iç mimarlık hizmeti veriyoruz.

Mağaza Dekorasyonları

Teknoloji, giyim, optik, ayakkabı, iç giyim, mobilya, beyaz eşya, kozmetik, züccaciye, tekstil ve butik mağaza dekorasyonu alanında yüzlerce müşterilerimize uygulama ve konsept tasarım hizmetleri vermiş bulunmaktayız.

Büyük Projeler

Zincir market şubeleri, fabrikalar, sosyal alanlar, ünlü markaların cadde ve AVM mağazaları gibi büyük projelerde iç mimari destek sağlıyoruz, gerekli mobilyaları tasarlayarak kendi bünyemizde üretiyoruz. Bu nedenle büyük ticari alanlarda uygun fiyatlı iç mimarlık hizmeti sağladığımızdan emin olabilirsiniz.

Ofis Dekorasyonları

Ofisler için verimliliği arttıran özel çözümler sunuyoruz.

ofis iç mimarlık hizmeti

Marka kimliği politikasına ve fonksiyonel ihtiyaçlara göre planlama yapıyoruz. Hazır mobilyalar kullanmak yerine tesislerimizde ürettiğimiz uygun maliyetli özel tasarımlarla yaratıcı çalışma ortamları sunuyoruz.

Biz Nasıl Çalışırız?

Gerçekçi 3D Çizimler

Ticari alanlarda iç mimarlık hizmetlerimizle destek sağlarken ön görüşmenin ardından tasarladığımız projeyi size göstermek için geleneksel yöntemleri kullanmıyoruz. Hayal ettiğiniz tasarımı nasıl gerçekleştireceğimizi göstermek için gerçekçi 3D çizimler ile detaylı bir sunum yapıyoruz.

Planlama

Projeye onay verdiğinizde, gerekli yasal izinleri alarak geri sayımı başlatıyoruz. Bizim için projenin zamanında ve eksiksiz teslim edilmesi önemlidir. Planlama aşaması zemin, tavan, tesisat ve özel sistemlerin planlanmasını içerir. Bu aşamada ekibimiz, her şeyin imalata hazır vaziyette olması için çalışır.

Üretim

Mekânsal ihtiyaçlar ve müşteri istekleri ön planda tutularak özel tasarladığımız mobilyaların üretimini gerçekleştiriyoruz. Bir alanın görsel açıdan zengin olması elbette ki önemlidir. Ancak mobilyaların farklı estetik açılara sahip olması, kusursuz bir iç mekan yaratmak için yeterli değildir. Bu nedenle standart mobilya modelleri yerine kullanışlı tasarımlarla, iç mekanda yaratıcı ve işlevsel unsurları bir araya getiriyoruz.

Uygulama

Tasarladığımız projeyi ince işçilikle ticari alanlarınıza uyguluyoruz. Anahtar teslim proje hizmeti aldıysanız, hem proje hem de mekanın inşaat işleri (tesisat, parke, boya, duvar kağıdı, seramik ve fayans gibi) profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Uygun fiyatlı iç mimarlık hizmeti ile tamamlanan proje sözleşmede belirtilen tarihte teslim edilir.

Sonuç Olarak İsteklerinizi Özel Bir Projeye Dönüştürüyoruz

HCA olarak hedefimiz; belirlediğiniz konsepti çekici, profesyonel ve hoş bir atmosfer sağlayacak şekilde özel bir projeye dönüştürmektir. Bunun için yenileme ve yeni inşaat süreçlerinde alan yönetimi, mobilya üretimi ve yerleşimi, tesisat işleri, aydınlatma, tavan ve zemin tasarımı, renk, doku ve desen gibi önemli kararlar alırken sizinle daima işbirliği içerisinde olmayı önemsiyoruz.

ticari alanlarda iç mimarlık hizmeti

Proje bitiminde de sizleri yalnız bırakmıyoruz. İstediğiniz zaman dekorasyon ve uygulama ihtiyaçlarınız için yetenekli ve deneyimli tasarımcılarımızla destek vermeye devam ediyoruz. Amacımız iç mekanlara uygun maliyetler dahilinde hayat ve ilgi katmaktır.

Hemen Şimdi Bizimle İletişime Geçebilirsiniz

İç mimarlarımızın ticari ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlarınızı karşılayan ve işletme kimliğinizi yansıtan, size özel yeni mekanların yaratılmasında size rehberlik etmesine izin verin. Başarılı bir iç tasarım; müşterilere markanın vizyonunu iletir ve hikayesini anlatır. Mekanı iş için kavramsallaştırır ve işlevselliğini artırır.

Bütçenize ve isteklerinize saygı göstererek, sizlere modern işlevsel ve şık alanlar oluşturabilmemiz için 0850 460 14 22 numarasından bizlere ulaşabilirsiniz. Web sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla veya Whatsapp üzerinden de hizmetlerimiz hakkında merak ettiklerinizi bize iletebilirsiniz. Firmamız için fiziksel yapıyı modern, yenilikçi ve kullanışlı bir alana dönüştürmek amacıyla uygun fiyatlı iç mimarlık hizmeti vermek çok önemlidir. Projenizi anlatmak ve fiyat teklifi almak için sizleri İstanbul Kavacık'ta bulunan ofisimize bekliyoruz…

Etiketler:
Uygun Fiyatlı İç Mimarlık Hizmeti içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Yorum Yaz

Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Onay işleminden sonra, yorumlarınız yayınlanır.
içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
puanpuanpuanpuanpuan
5,0
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
100%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
0%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

pinterest